Voel je lekkerder in je eigen lichaam

Zwanger – Fit

Fit Zwanger

Samen trainen we buiten of binnen. Afhankelijk van het weer en jouw voorkeur. De buiten- en binnenlocaties bevinden zich in Amersfoort-Vathorst en directe omgeving.

Ben je  zwanger en wil je heel graag fit en sterk blijven? Of ben je bevallen en op zoek naar een verantwoorde manier om door te sporten weer lekker in je vel te zitten? Dan is Zwanger Fit de juiste keuze. De verhalen dat sporten tijdens zwangerschap niet goed voor je is, zijn verleden tijd. Uit onderzoek is gebleken dat sporten tijdens en na je zwangerschap, mits op aangepaste wijze en onder professionele begeleiding, positieve effecten heeft.

afhankelijk van in welk trimester je zit, wordt de trainingsintensiteit aangepast. De trainingen worden afgestemd op jouw eigen tempo en niveau. 

Ik begeleid je graag tijdens en na de zwangerschap om fit te blijven en weer in conditie te komen.

De trainingen zijn gericht op:

  • Spierversterkende oefeningen
  • Een correcte houding
  • Trainen van de bekkenbodemspieren
  • Coördinatie en balans oefeningen

Veel van deze oefeningen zijn gebaseerd op de alledaagse dingen die tijdens en na een zwangerschap voorkomen. Denk aan het dragen van zware boodschappentassen, iets van de grond oppakken, je moeten strekken om ergens iets uit een kast te moeten halen of gewoon je baby vasthouden na de geboorte.

De training

Voordelen

\

Energieker voelen, minder snelle terugloop conditie

\

Minder kans op zwangerschapskwalen

\

Een gezonde gewichtstoename tijdens zwangerschap

\

Verkleinen kans op zwangerschapsdiabetes

\

Jouw lichaam herstelt beter na bevalling

\

Verantwoord terug in vorm na de bevalling

Boek nu een gratis intake