Investeer in jezelf

Personal Training

1OP1

Een workout is persoonlijk. Ik maak voor jou een programma op maat. Samen trainen we buiten of binnen. Afhankelijk van het weer en jouw voorkeur. De buiten- en binnenlocaties bevinden zich in Amersfoort Vathorst en directe omgeving.

Weet jij je weg niet meer te vinden in de sportschool? Boek je geen vooruitgang meer? Dan is training onder begeleiding wellicht iets voor jou! Ik geloof in persoonlijke aandacht en kwalitatieve begeleiding. Jouw resultaat is het enige wat telt. We werken samen naar je doelen toe. Of dit nu gaat om kracht vermeerdering, conditieverbetering of je gewoon lekker fit voelen, we gaan er 100% voor. 

Nadat de doelen tijdens onze intake helder zijn neergezet, zorg ik voor een individueel trainingsprogramma op maat. Hierin verwerk ik jouw doelstellingen zodat we deze snel en effectief kunnen behalen. Je doelstellingen behalen is niet altijd eenvoudig en zal met vallen en opstaan gaan. Daar waar het moeilijk gaat worden, geef ik jou die extra zet in de juiste richting om door te gaan.

But First things first. We zullen beginnen met een gedegen technische basis, zodat je makkelijker in staat bent om in een later stadium complexere oefeningen sneller aan te leren. Hiermee voorkom je blessures en haal je snellere en betere trainingsresultaten.

Training

Inhoud

Afhankelijk van jouw doelstellingen leggen we de focus op krachttraining, mobiliteit, het verbeteren van de houding, conditietraining of een combinatie hiervan. In de trainingen richten we er ons op dat geest en lichaam iedere keer een nieuwe prikkel ontvangen om optimaal resultaat te behalen. Dit doen we samen en op jouw tempo. 

Krachttraining

Krachttraining verbetert de sportprestaties en hiermee ook je lichaamscontrole en bewustwording van je eigen lichaam. Tijdens trainingen vaak gecombineerd met conditie.

Mobiliteit

Een goede mobiliteit zorgt voor een betere lichaamshouding. Tijdens de lessen zal hier veelvuldig mee gewerkt worden om de uiteindelijke range of motion van de spieren te vergroten.

Conditietraining

Om lichaam en geest gezond te houden is conditie vereist. We gaan aan het uithoudingsvermogen werken door het uitvoeren van leuke en afwisselende oefeningen ter verbetering hiervan. 

Wat zeggen ze over Mij

Referenties

“Trainen met Patrick is niet alleen motiverend maar juist ook inspirerend. De trainingen zijn continu vernieuwend, geen training is dezelfde. Dit maakt trainen met Patrick niet alleen leuk, je merkt dat je op een verantwoorde manier stappen zet in je eigen fysieke belasting. Sinds ik met Patrick train, heb ik mijn lichaam weer op een andere manier weten uit te dagen en te voorzien van die prikkels om doelen te kunnen behalen. Ondanks dat ik al gemiddeld 4 keer in de week sport is mijn fitheid nog nooit zo goed geweest als nu.

Patrick heeft oog voor details en past zich aan naar de behoefte en fysieke gesteldheid van diegene waarmee hij sport. Altijd eerst willen weten of je ergens last van hebt waarna hij hier ook rekening mee houdt. Hij laat je zelf je grenzen opzoeken en weet hier op een motiverende en coachende manier een fantastische bijdrage in te leveren. Bij Patrick staat techniek en houding centraal. Is die goed dan volgt de progressie heel snel! Daarnaast is het met Patrick gewoon gezellig en valt er altijd wat te lachen!”

Rik Durlinger

“Ik ben altijd een fanatieke sporter geweest. Maar door de alle dagelijkse werkzaamheden en mijn drukke sociale leven kon ik de draad moeilijk oppakken om weer te gaan trainen. De kilo’s vlogen eraan en werd minder fit. Toch maar weer een abonnement op de sportschool genomen maar kon de motivatie niet opbrengen om te gaan. Geen tijd en te druk. Via een vriendin van mij kreeg ik het nummer van Patrick. Een Personal Trainer die volgens haar mij kon helpen om de draad weer op te pakken en te werken aan mijn conditie en lichaam. Had er wel eens aan gedacht om aan een PT programma deel te nemen maar dacht dat dat niet voor mij zou werken. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en had meteen een klik met Patrick! Dezelfde week een eerste intake gehad en direct begonnen met trainen. Heel doelgericht en een persoonlijke benadering.

Zowel fysiek als mentaal, heb ik nu een balans gevonden in mijn leven. Ik voel mijzelf fit en heb weer energie om van alles te ondernemen. Super bedankt Patrick!”

Dave Refoealoe

Boek nu een gratis intake